Sanne van der Pols wint Children rubriek in Exloo

/images/dressuur 20062017.jpg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

In Exloo ging vanmorgen als eerste de Children rubriek van start en dat resulteerde in een glansrijke overwinning voor Sanne van der Pols en haar 8-jarige Excellentie.

Van der Pols ontving van een unanieme jury de hoogste score van 73.722 procent en daarmee bleef ze haar landgenote Lara van Nek ruim anderhalf procent voor. Van Nek werd met haar Vivaldi merrie Fariska tweede met een score van 72.167 procent.

De derde plaats was voor België. Maité Colling reed naar een percentage van 69.333 procent en bleef daarmee Yvette Oudman voor in het klassement. Oudman werd uiteindelijk vierde met een percentage van 67.722 procent.

U25

Lisanne Zoutendijk plaatste zich met de 14-jarige veertienjarige Kostendrukkers Watteau in de Grand Prix U25 als derde met een totaalscore van 65.543 procent. Het was de Duitse Bianca Nowag die met haar Fair Play RB de hoogste score wist neer te zetten en de overwinning claimde. De score voor de proef van de Spaanse Antonio Laiz Zandio en zijn Gejholms Menotti viel bijna anderhalf procent hoger uit dan die van Zoutendijk, waardoor hij op de tweede plaats eindigde.

Het CDI Exloo duurt nog tot en met 29 oktober

Bekijk hier de uitslagen