Finale KNHS-FNRS Springcompetitie 2018 op NHC in Ermelo

/images/hindernis 280702017.jpg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

De finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie wordt dit jaar verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Op zondag 25 maart komen de best springende manegeruiters naar Ermelo om hun kunnen te tonen en te strijden om de prijzen.

Afgelopen jaar werd de zeer succesvolle finale verreden tijdens Indoor Brabant. De verhuizing naar Ermelo betekent dat er nog meer fans meekunnen komen om de toppers aan te moedigen. De toegang op het Nationaal Hippisch Centrum is uiteraard gratis.
De ruiters zullen in de finale de strijd aangaan in drie verschillende klassen; De S40, S60 en S80. Op 10 september werd de aftrap gegeven voor de competitie en wisten de eerste ruiters zich al te plaatsen voor de finale. Komende maanden zullen er op verschillende plaatsen in het land nog Regiofinales worden verreden. Uiteindelijk mogen de beste 15 ruiters per categorie uit deze voorrondes naar de finale in Ermelo, zij zullen daar strijden om de titel ‘Best springende manegeruiter’.

Agenda KNHS-FNRS Springcompetitie 2017-2018

Regiofinales
Zondag 29 oktober 2017 – Manege Middenhof, Maassluis
Zondag 19 november – De Lourenshoeve, Den Ham
Zondag 10 december – De Drie Linden, Zeeland
Donderdag 28 december – Manege Beukers, Oudkarspel

Halve Finale Springcompetitie

Zondag 21 januari 2018 – Stal Groenendaal, Bunschoten

Finale Springcompetitie

Zondag 25 maart – Nationaal Hippisch Centrum, Ermelo

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-FNRS Springcompetitie