Loopt een vrouw met een paard een hotel in

  /nieuws/nieuws_img/Lindsey Partridge.jpg
  ©Lindsey Partridge

  Het lijkt het begin van een flauwe mop, maar niets is minder waar. Amazone Lindsey Partridge was begin oktober met haar paarden onderweg naar een wedstrijd op het Kentucky Horse Park, VS, toen ze in het plaatsje Georgetown stopte om een hotel te boeken. Toen de medewerkster van het hotel haar informeerde over hun huisdieren beleid grapte Lindsey dat zij haar paarden bij zich had en dat ze deze wel bij wilde boeken…

  De medewerkster verblikte of verbloosde niet en stemde in met het inchecken van het paard. Lindsey haalde vervolgens haar paard van de trailer en nam hem mee naar binnen om vervolgens haar hotelkamer, die zich gelukkig wel op de eerste verdieping bevond, te betreden. Ter ontspanning besloot het tweetal nog even lekker tv te kijken, niet veel later besloot de amazone dat de grap lang genoeg geduurd had en bracht zij haar paarden naar hun verblijf op Kentucky Horse Park.

  De amazone plaatste een video en foto’s van haar avontuur op Facebook en het duurde niet lang voordat de mainstream media, waaronder FoxNews haar verhaal hadden opgepikt. Met inmiddels vermeldingen tot in de Nederlandse media kunnen we stellen dat dit verhaal in ieder geval flink viraal is gegaan.

  Of het hotel in de toekomst vaker paarden laat inchecken is nog maar de vraag, maar de eigenaren van het hotel in Georgetown maakten hun belofte een diervriendelijk hotel te zijn in ieder geval meer dan waar.

  Kik hier voor de video