KNHS ‘Rondje zadelmak maken’ met Gert van den Hof

/images/neusprofiel 12042017.jpg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

Op vrijdagavond 21-04-2017 verzorgt Gert van den Hof in Ermelo een KNHS Rondje Instructie ‘Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden. Van den Hof gaat aan het werk met deze onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen. Het programma en de deelnemende paarden zijn inmiddels bekend.

Over Gert
Door de jaren heeft Van den Hof met zijn methode honderden paarden zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij opdeed, is Gert inmiddels een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden en vertelt hij uitgebreid hoe hier mee om te gaan.

Na een korte introductie zal Gert van den Hof met een viertal paarden aan de slag gaan; een vierjarige merrie van Indoctro, een driejarige ruin van Obelisk, een driejarige merrie van Danser en tenslotte een zevenjarige ruin die onder het zadel en tijdens het longeren heftig in protest komt wanneer hij aan het werk moet.

Ter afsluiting is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Klik hier voor meer informatie