Indoor Drachten: Willem Greve wint met Carrera direct op tijd

/images/Willem Greve en Carrera 20012017.jpg
Willem Greve en Carrera (archief). Foto: Tabitha de Bie

Willem Greve sloot gisteravond de 1.50m driesterren Big Tour wedstrijd af met winst. De springruiter stuurde zijn 10-jarige KWPN hengst Carrera (v. Larino Cooper) op sublieme wijze door de wedstrijd ring in 62.51 seconden, de snelste tijd van de avond. Greve bleef daarmee de nummer twee, Jur Vrieling, een ruime seconde voor in het klassement. Bijzonder was dat zowel het paard van Greve als het paard van Vrieling de naam Carrera dragen.

De derde plaats in het klassement was voor de Duitse springruiter Felix Hassmann die voor deze wedstrijd zijn schimmelhengst Cayenne Wz (v. Claudio) had gezadeld. Uiteindelijk wisten 17 combinaties foutloos het parcours rond te komen binnen de toegestane tijd.

Bekijk hier de volledige uitslag