Win kaarten voor Indoor Brabant

/images/winactie Indoor Brabant.jpg
Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

Op donderdagavond 10 maart gaat Indoor Brabant van start met een zeer gevarieerd programma dat zal bestaan uit dressuur, eventing en springen en jij kunt daar bij zijn!

De avond wordt geopend door de dressuurruiters die zich middels kwalificatiewedstrijden hebben weten te plaatsen voor de wedstrijd voor Viertallen. Na het dressuurprogramma verschijnen de eventing ruiters in de ring. Zij zullen een parcours rijden met normale hindernissen en enkele natuurlijke hindernissen die zowel in de Brabanthal als in de paddock zullen worden geplaatst, zoals ook de Indoor Derby al jaren wordt gebouwd op de zaterdagavond.

Het betreft weliswaar geen officiële wedstrijd maar dat zal de spanning er niet minder om maken. De wedstrijd wordt gecoördineerd door eventing bondscoach, Martin Lips. Enkele bekende eventing ruiters hebben reeds toegezegd om de strijd op donderdagavond met elkaar aan te gaan. Voor Nederland zijn dat onder meer Merel Blom, Elaine Pen, Alice Naber-Lozeman, Tim Lips, Theo van de Vendel, Jan van Beek, Rabo Talenten Nienke van Roekel en Jordy Wilken. Vanuit België komen Karin Donckers en Joris van Springel en François Pons komt over vanuit Frankrijk.

De springruiters sluiten deze leuke en gevarieerde avond af met een relay showrubriek met 3 ruiters. Bekende internationale ruiters zullen deelnemen met hun leerlingen en/of stalruiters. Iedere ruiter rijdt zijn parcours en bij landing na de laatste hindernis mag de volgende ruiter de 1e hindernis springen. De FEI ruiter start als laatste van het team. De hoogte van de hindernissen ligt tussen de 1.25 en 1.35 meter. Onder andere springruiter Leopold van Asten heeft toegezegd om aan de start te verschijnen van deze leuke en spannende wedstrijd.

Paard & Ponygids mag twee kaarten weggeven voor het donderdagavond programma. Wil jij deze kaarten winnen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van ‘winactie’ naar info@paardenponygids.nl met daarin jouw naam en contactgegevens.

De winnaar van deze actie wordt op dinsdagmiddag 8 maart bekend gemaakt.

De winnares is geworden: Danielle van der Burgt. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst

klik hier voor de algemene voorwaarden