Tommie Visser en Vingino gepromoveerd naar Olympisch Kader

/images/Tommie Visser 20112015.jpg
Tommie Visser en Vingino. foto: Tabitha de Bie

Tommie Visser en VarioHippique´s Vingino zijn opnieuw opgenomen in het  Olympisch kader. Na een succesvolle terugkeer in de dressuur-ring tijdens het NK in Ermelo afgelopen zomer volgden er ook internationaal goede resultaten die hebben geleid naar de promotie richting het Olympisch kader.

Veertien dagen geleden wonnen Tommie Visser en VarioHippique´s Vingino (v.Polansky) tijdens de World Dressage Masters in Lier (België) de Kür op Muziek en werden ze vijfde in de Grand Prix met een Olympische kaderscore van 71.200 procent.

Op nationale wedstrijden en tijdens het NK in Ermelo werden zogenaamde Olympische kaderscores behaald. Daarmee treedt Visser opnieuw toe tot het Olympisch kader. Begin 2014 was de ruiter uit Noord Holland met zijn zwarte 13-jarige ruin al lid van het hoogste kader.