Persbericht | veulenveiling Dronten naar Ermelo

Veulenveiling Dronten verhuist naar KWPN-centrum Ermelo

Na 22 edities in de Flevomanege te Dronten heeft de organisatie van veulenveiling Dronten besloten om de 23e veulenveiling Dronten op vrijdag 12 september te houden op het KWPN-centrum te Ermelo.
In de zich steeds verder professionaliserende wereld van veulenveilingen denkt de organisatie met deze beslissing een grote stap voorwaarts te kunnen zetten om nu en in de toekomst zowel fokkers, toeschouwers als kopers van veulens op een nog betere manier te faciliteren en de veiling naar een nog hoger niveau te tillen.
De mogelijkheid gebruik te kunnen maken van de luxe boxen van het KNHS-complex, ruimere parkeervoorzieningen, betere faciliteiten voor ontvangst van publiek en gasten, gecombineerd met het gebruik van de ruime en schitterend gerenoveerde Willem-Alexanderhal en de fantastische uitstraling van het KWPN-centrum heeft de organisatie tot dit besluit doen komen.

Tevens zal het dit jaar ook mogelijk zijn om de veiling van over de gehele wereld real time te volgen en via internet door middel van het Dynamic Auction Information (DAI) systeem deel te nemen.
Ook voor de foto- en filmdagen op 11 en 12 augustus zal veulenveiling Dronten te gast zijn op het KWPN-centrum, De Beek 109 in Ermelo. U bent hierbij van harte welkom om alvast een eerste indruk te krijgen van de veulencollectie 2014. Na de laatste twee selectiedagen op 28 en 29 juli wordt de complete selectie zo spoedig mogelijk gepubliceerd.
Voor meer nieuws en informatie over aanvangstijden en de te veilen veulens verwijzen wij u graag naar www.veilingdronten.nl.