Wie zijn wij

In 2003 ontstond het idee om op internet een gids te maken die zowel per provincie als landelijk laat zien wat er op het gebied van paarden en pony's te beleven is. Inmiddels is de gids uitgegroeid tot een echte portal voor de paardenbranche die nog steeds aan het doorontwikkelen is.

De gids/portal is sinds 2003 online en was daarmee de eerste in zijn soort. Het aantal bezoekers en adverteerders groeit gestaag. Steeds meer bezoekers weten onze portal te vinden voor het lezen van nieuws, de evenementenkalender/agenda en de bedrijvengids.

De Paard en Ponygids is in 2010 overgenomen door 1-2 OK | Media. In 2014 heeft paardenponygids.nl een metamorfose ondergaan. De site is aangepast aan de huidige gebruikseisen en daarbij ook meer gebruiksvriendelijk. In deze huidige vorm biedt paardenponygids nog meer mogelijkheden aan zowel bezoekers als adverteerders.

Waarom een portal/gids

In de paardenwereld gaat de informatie vaak van mond tot mond. En dan is het handig als deze informatie ook terug te vinden is op het internet. De portal/gids geeft informatie op het gebied van paardensport en -recreatie. Er is in Nederland geen enkele portal/gids op het internet die zo overzichtelijk is en zoveel informatie geeft. Dit is dan ook de kracht van de gids, de gebruiker zal altijd vinden wat hij/zij zoekt en verrast worden door de artikelen. Iedereen (van prof tot amateur) die paard of pony rijdt heeft de mogelijkheid om binnen de eigen regio of in heel Nederland te zoeken naar hippische bedrijven of diensten. Van maneges tot online shops, van dierenartsen tot vakantieadressen.

Bedrijfspresentaties

Hippische bedrijven kunnen zich in de gids op verschillende manieren presenteren waardoor het voor de gebruikers van de gids al snel duidelijk wordt wat een bedrijf te bieden heeft.

Tweets van Paardenponygids