Ook Spécial winst voor Malin Wahlkamp-Nilsson

CDI Outdoor Zeeland. Foto: Judith Kuivenhoven

Na haar overwinning in de Grand Prix heeft de Zweedse Malin Wahlkamp-Nilsson er vandaag nog een schepje bovenop gedaan door ook de overwinning in de Grand Prix Special te pakken met Eddieni (v. Johnson). Na afloop van de proef pronkte er een mooie 74.574 procent op het scorebord en dat was mede dankzij de hoge cijfers voor de uitvoering van piaffe en passage.

Met in totaal 71.553 procent was de tweede plaats vandaag voor de Belgische Laurence Roos en Fil Rouge. De Belgische amazone slaagde er samen met de Zweedse winnares als enigen in een score boven de 70 procent neer te zetten.

Spanje claimde de derde podiumplaats. Jordi Domingo Coll reed Sonate DSH naar ruim 69 procent en daarmee was zijn podiumplek gegarandeerd.

De beste Nederlandse prestatie werd neergezet door Stephanie de Frel en Calrietta H. De combinatie eindigde met 67.745 procent op een zesde plaats in het klassement.

De top vijf bestond verder uit de Australische Mary Hanna met Calanta op een nette vierde plaats en de Zweedse amazone Juliette Ramel eindigde met haar Wall Street JV op plaats vijf.

Bekijk hier de volledige uitslag

Door: Tabitha de Bie
Bron: Paard & Ponygids / CDI Zeeland

Laatste nieuws