Lancering van Go Social Talents tijdens Indoor Brabant

Anne Meulendijks is samen met haar zus Lotte een social influencer. Foto: Tabitha de Bie

Tijdens Indoor Brabant wordt het eerste hippisch netwerk van social influencers in Nederland gelanceerd onder de naam Go Social Talents. Maar liefst 20 hippische influencers zullen in de Go Social Studio in de Brabanthallen aanwezig zijn tijdens The Dutch Masters. Vanuit deze studio zal ook volop worden gevlogt. Ook worden diverse masterclasses gehouden en de studio vormt ook de plek waar diverse deelnemers aan het evenement zullen worden geïnterviewd.

Mega Meet & Greet

Op zaterdag en zondag worden er een aantal clinics te paard gegeven, want naast vloggen kunnen ze ook allemaal paardrijden! En last but not least, zal zondag de officiële lancering plaatsvinden. Om 13.00 is het officiële persmoment met Anky van Grunsven en Floor Schoenmakers waarna aansluitend de MEGA meet & greet zal plaatsvinden bij het Bar&Music plein.

Netwerk van en voor de nieuwe generatie

Go Social Talents; Een netwerk van en voor de nieuwe generatie. “Wij leveren creatieve content met een grote ‘C’ om ervoor te zorgen dat social influencers en merken groeien. Je kunt tenslotte je marketingbudget maar één keer uitgeven. Kies je dan voor de traditionele media, of ga je mee in het tijdperk van de nieuwe generatie en laat je jouw verhaal vertellen door een influencer, via een vlog, een blog, een YouTube video of Social Media. Samen met onze adviseurs wordt gekeken welke influencer voor jou het meeste effect zal hebben. Samen maken wij een plan, ontwikkelen wij een strategie, creëren branded content en produceren wij verhalen voor je merk dat in de smaak zal vallen bij je doelgroep!”

Bekende influencers zijn o.a. Anne en Lotte Meulendijks, Calijn en Sanne van Paard zoekt baas, Danielle van Mierlo, Britt Dekker en Esra de Ruiter van Paardenpraat TV, Viola Belksma van EquiNL en Romy van der Linden en Romy Huisman van Snuitable.

Bron: Indoor Brabant / Paard & Ponygids

Laatste nieuws