Drie op rij voor Van Peperstraten, winst voor YR Laura Quint

Daphne van Peperstraten. Foto: Tabitha de Bie

In De Meern werd gisteren een wedstrijd verreden van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup. Bij de Junioren won Daphne van Peperstraten voor de derde maal op rij met haar Greenpoint’s Cupido. Bij de Young Riders won Laura Quint met Edison. De wedstrijd werd verreden in de fraaie accommodatie van De Voornruiters.

Daphne van Peperstraten won net als de eerste twee competitiewedstrijden afgetekend. Dit maal scoorde ze ruim 75% met haar Cupido (v.Johnson). Ook de nummers twee en drie, Milou Dees en Thalia Rockx, kwamen aan de 70%. Milou reed Francesco (v.Florencio) naar 70.61% en Thalia reed Golden Dancer de la Fazenda (V.Bretton Woods) naar 70.10%.

Bij de Young Riders was het Laura Quint die aan het langste eind trok. Quint reed haar Edison als enige van deze groep naar een score van boven de 70%. Edison is net als Cupido van Van Peperstraten een nakomeling van Johnson. Carlijn Huberts won met Cupido (.Daddy Cool) de eerste twee wedstrijden en moest nu genoegen nemen met een tweede plaats. Fabienne Jongen reed Botticelli (v.Obelisk) naar de derde plaats.

Uitslag KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup De Meern

Junioren
1. Daphne van Peperstraten – Greenpoint’s Cupido, 75.76%
2. Milou Dees – Francesco, 70.61%
3. Thalia Rockx – Golden Dancer de la Fazenda, 70.10%

Young Riders
1. Laura Quint – Edison, 70.54%
2. Carlijn Huberts – Cupido, 69.26%

Bron: KNHS

Laatste nieuws