Kremlin MD samen met Kagan ter Selle naar Helgstrand

Kremlin MD (Governor x Rousseau). Foto: Tabitha de Bie

Na afloop van de KWPN hengstenkeuring afgelopen zaterdag, werd in diverse media al bericht over de verkoop van kampioenshengst Kremlin MD naar de stallen van Andreas Helgstrand.

Gisteren bevestigde Gabriëlle Röst- de Groot niet alleen dit bericht op haar Facebookpagina, maar vermeldde daarbij ook dat de verhuiswagen tevens klaar wordt gezet voor tweede bezichtiginghengst Kagan ter Selle (El Capone x Ferro), die met zijn stalgenoot Kremlin MD (Governor x Rousseau) mee verhuist naar Denemarken.

Op facebook schrijft Gabrielle Röst- de Groot het volgende:

“Vandaag is het echt en officieel!!!
Kremlin MD en Kagan ter Selle naar Helgstrand Dressage !
‘Onze Kampioen Kremlin MD (v.Governor) en zijn stalgenoot Kagan ter Selle (v. El Capone) zijn aangekocht door Andreas Helgstrand. Wij zijn erg blij dat Andreas in beide hengsten de topkwaliteit ziet die hij nastreeft. Deze ‘dubbelverkoop’ zien wij dan ook als een groot compliment....."

Andreas Helgstrand heeft naast bovenstaande aankoop ook de reservekampioen Kadans (Franklin x Jazz) en de nummer vijf Knock Out (Expression x Ferro) aangekocht. Met deze uitbreiding van zal Helgstrand Dressage in maart met een recordaantal hengsten kunnen gaan deelnemen aan de hengstenshow in Herning, Denemarken.


Door: Tabitha de Bie
Bron: Facebook / Helgstrand Dressage

Laatste nieuws