Overige agenda

Evenement aanmelden

Juli

01 jul 2018 Sjansen in de bak tijdens Horse Dating

Locatie: Manege Buitenhorst, Oosteind

Het woord Horse Dating® zegt eigenlijk al genoeg: ‘een afspraakje met een paard’. Vereniging Eigen Paard nam tien jaar geleden hiervoor het initiatief. Deze onafhankelijke consumentenorganisatie helpt de (aanstaande) paardenbezitters met al hun vragen met betrekking tot paarden. Het tienjarig bestaan van Horse Dating wordt op 1 juli gevierd in manege Buitenhorst in Oosteind.

Omdat het tienjarig bestaan van Horse Dating extra glans te geven, worden de gehele dag verschillende gratis clinics, workshops, lezingen en demo’s gehouden. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op www.horsedating.nl

Meer...


Meer informatie


26 jul 2018 t/m 28 jul 2018 Paardendagen Driezum-Wâlterswâld

Locatie: Evenemententerrein Foarwei 31a

De Paardendagen Driezum-Wâlterswâld is een evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt naar drie Friese dorpjes. Op vrijdag 27 juli vindt het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon plaats met 11 zeer fraaie hindernissen, die 150 aanspanningen uit binnen- en buitenland trekt. Daarnaast vindt de Boerendag plaats op de zaterdag erna. Dit evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en ondersteund door vele sponsoren. Elk jaar is het programma erg divers en het evenement wordt gezien als de gezelligste familiedag van Friesland. Meer...


Meer informatie


September

01 sep 2018 t/m 02 sep 2018 Polo & Country Fair

Locatie: Stal Lozeman, Putten

Dit jaar is de 5e editie van de Polo & Country Fair. Er zijn beide dagen polowedstrijden en op zaterdag een najaarsmarkt voor het hele gezin. Het terrein ligt op de Veluwe precies tussen Nijkerk en Putten.

In een ontspannen sfeer kunnen toeschouwers rondscharrelen tussen de kraampjes, wat eten en drinken en uiteraard polo kijken, want zodra de eerste paarden het veld betreden wil iedereen een goede plaats op de strobalen bemachtigen om het beste uitzicht te hebben op de wedstrijd.

Meer...


Meer informatie


06 sep 2018 t/m 03 okt 2018 De Stormruiter

Locatie: WTC EXPO, Leeuwarden

De Stormruiter is een weergaloos theaterstuk over de eeuwige strijd
van de mens tegen het water, en over de bijzondere ontstaansgeschiedenis
van het unieke Friese paardenras. Meer...


Meer informatie