Outdoor Gelderland 2019

  Jeroen Dubbeldam in actie op Outdoor Gelderland 2016. Foto: Tabitha de Bie
  Jeroen Dubbeldam in actie op Outdoor Gelderland 2016. Foto: Tabitha de Bie
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 3 juli 2019 - 7 juli 2019
  Hele dag

  Locatie
  Outdoor Gelderland, Papendal

  Categorieën


  Kom ook naar Outdoor Gelderland

  Van woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli 2019 vindt alweer de 15e editie van Outdoor Gelderland plaats in Arnhem. Er zullen vele topcombinaties afreizen naar Arnhem om deel te mogen nemen aan het grootste jaarlijkse topsportevenement van Gelderland.

  Op woensdag 3 juli staat Outdoor Gelderland volledig in het teken van talentontwikkeling, jeugd- & breedtesport. Outdoor Gelderland biedt talentvolle ruiters de mogelijkheid om in een piste met internationale allure uit te maken wie de nieuwe toppers van de toekomst zijn. Dit jaar zullen de ponyruiters zowel in het springen als in de dressuur strijden voor de Outdoor Gelderland Trofee en komen de paardenruiters aan de start in de finales van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee.

  Vanaf donderdag komen de springruiters aan de start om tijdens de CSI-1*en CSI-3* hun krachten te meten. Daarmee staat Outdoor Gelderland tot en met zondag 7 juli garant voor topsport! Na het enorme succes van vorig jaar staat de zaterdagavond wederom geheel in het teken van het dressuurgala.