Outdoor Gelderland 2019

Outdoor Gelderland 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 3 juli 2019 - 7 juli 2019

Locatie
Outdoor Gelderland, Papendal
Papendallaan 9
6816 VD
Arnhem

Categorieën


Kom ook naar Outdoor Gelderland

Van woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli 2019 vindt alweer de 15e editie van Outdoor Gelderland plaats in Arnhem. Er zullen vele topcombinaties afreizen naar Arnhem om deel te mogen nemen aan het grootste jaarlijkse topsportevenement van Gelderland.

Op woensdag 3 juli staat Outdoor Gelderland volledig in het teken van talentontwikkeling, jeugd- & breedtesport. Outdoor Gelderland biedt talentvolle ruiters de mogelijkheid om in een piste met internationale allure uit te maken wie de nieuwe toppers van de toekomst zijn. Dit jaar zullen de ponyruiters zowel in het springen als in de dressuur strijden voor de Outdoor Gelderland Trofee en komen de paardenruiters aan de start in de finales van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee.

Vanaf donderdag komen de springruiters aan de start om tijdens de CSI-1*en CSI-3* hun krachten te meten. Daarmee staat Outdoor Gelderland tot en met zondag 7 juli garant voor topsport! Na het enorme succes van vorig jaar staat de zaterdagavond wederom geheel in het teken van het dressuurgala.