Paardendagen Driezum-Wâlterswâld

Datum: 25 jul 2019 t/m 27 jul 2019
Locatie: De Nye Warf, Wâlterswâld

Adres: Geocoder is uit productie genomen. Zie https://bit.ly/pdok-geocoder voor meer informatie. 31 a
Postcode: 9113 PA
Plaats: Wâlterswâld
Land: Nederland


Dit jaar vindt de 30e editie van de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld plaats. Op vrijdag 26 juli is de paardenmarathon met deelnemers uit binnen- en buitenland. Een unieke menwedstrijd waar 11 fraai aangeklede hindernissen. Op zaterdag 27 juli is traditie getrouw de Boerendag te Wâlterswâld, de gezelligste familiedag van het jaar. Het programma van de Boerendag is zeer gevarieerd met vele attracties voor jong en oud.


Paardendagen Driezum-WâlterswâldHet evenement


Op vrijdag 26 juli komen er 150 aanspanningen plus honderden pony's en paarden uit binnen- en buitenland naar Driezum, Wâlterswâld en Damwâld om deel te nemen aan het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. Een unieke menwedstrijd waar 11 fraai aangeklede hindernissen in deze drie dorpen, gelegen in de mooie Friese Wouden de basis vormen voor het Kampioenschap.

Op zaterdag 27 juli (altijd de laatste zaterdag van juli) is traditie getrouw de Boerendag te Wâlterswâld, de gezelligste familiedag van het jaar. Het programma van de Boerendag is zeer gevarieerd met vele attracties voor jong en oud en ook worden de jaarlijkse Rundveekeuring van Noord-Friesland en provinciale Geitenkeuring van Fryslân in Wâlterswâld gehouden. Verder is er de boerenmarkt, het kinderplein, oude ambachten, oldtimers, theater, muziek, demo's en een grote diversiteit aan paardenkrachten tijdens de Paardenkrachtenshow.

Tot ziens op de Paardendagen!


 

Kaart/route

Geen positie beschikbaar