Sjansen in de bak tijdens Horse Dating

Datum: 01 jul 2018
Locatie: Manege Buitenhorst, Oosteind

Adres: Griendsteeg 36 3
Postcode: 4909 BJ
Plaats: Oosteind
Land: Nederland

Het woord Horse Dating® zegt eigenlijk al genoeg: ‘een afspraakje met een paard’. Vereniging Eigen Paard nam tien jaar geleden hiervoor het initiatief. Deze onafhankelijke consumentenorganisatie helpt de (aanstaande) paardenbezitters met al hun vragen met betrekking tot paarden. Het tienjarig bestaan van Horse Dating wordt op 1 juli gevierd in manege Buitenhorst in Oosteind.

Omdat het tienjarig bestaan van Horse Dating extra glans te geven, worden de gehele dag verschillende gratis clinics, workshops, lezingen en demo’s gehouden. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op www.horsedating.nl

Horse Dating 10 jaarHet evenement


Horse Dating heeft als doel kopers en verkopers van paarden en pony’s bij elkaar te brengen, waarvoor Vereniging Eigen Paard onafhankelijke deskundigen inzet. De vereniging gaat op basis van het opgegeven profiel van de koper actief op zoek naar pony’s/paarden. Tijdens de Horse Dating dag zelf kunnen zij de geselecteerde paarden uitproberen onder begeleiding van de onafhankelijke adviseurs onder leiding van Frenk Jespers en Anouk Burgering – Holleman. Zij beoordelen de kwaliteiten van de paarden en geven onafhankelijke en uitgebreide informatie over het paard zodat de koper weet wat hij/zij kan verwachten. Zij begeleiden en adviseren de kopers tijdens het gehele traject dat komt kijken bij het aanschaffen van een paard.


 

Kaart/route

Geen positie beschikbaar