Outdoor Gelderland

Datum: 26 jun 2018 t/m 01 jul 2018
Locatie: Sportcentrum Papendal

Adres: Papendallaan 9
Postcode: 6816 VD
Plaats: Arnhem
Land: Nederland

Van dinsdag 26 juni tot en met zondag 1 juli 2018 vindt de 14e editie van Outdoor Gelderland plaats op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Er zullen vele top dressuur- en springcombinaties afreizen naar Arnhem om deel te nemen aan het grootste jaarlijkse topsportevenement van Gelderland. Jaarlijks trekt Outdoor Gelderland meer dan 30.000 bezoekers.

Dit jaar staat de eerste dag geheel in het teken van de aangepaste sporters. Op woensdag 27 juni staat Outdoor Gelderland volledig in het teken van talentontwikkeling, jeugd- & breedtesport. Outdoor Gelderland biedt talentvolle ruiters de mogelijkheid om in een piste met internationale allure uit te maken wie de nieuwe toppers van de toekomst zijn. Dit jaar zullen de ponyruiters zowel in het springen als in de dressuur strijden voor de Outdoor Gelderland Trofee en komen de paardenruiters aan de start in de finales van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee.

Outdoor Gelderland 2018Het evenement


Outdoor Gelderland biedt een podium aan de beste ruiters ter wereld. Vanaf donderdag komen de springruiters aan de start om tijdens de CSI-1*en CSI-3* hun krachten te meten. Daarmee staat Outdoor Gelderland tot en met zondag 1 juli garant voor topsport! Na het enorme succes van vorig jaar staat de zaterdagavond wederom geheel in het teken van het dressuurgala.

Inmiddels is Outdoor Gelderland al niet meer weg te denken van Sportcentrum Papendal. De sfeervolle restaurants, de zakelijke bijeenkomsten, het gevarieerde promodorp, kinderattracties en het evenemententerrein zijn ook dit jaar toegankelijk voor publiek. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Dinsdag t/m donderdag hebben volwassenen gratis toegang, vrijdag t/m zondag worden er toegangskaarten verkocht. Zaterdag & zondag zijn er ook tribunekaarten te koop.

Klik hier voor kaarten


 

Kaart/route

kaartjePlan route