Indoor Brabant - The Dutch Masters

Datum: 08 mrt 2018 t/m 11 mrt 2018
Locatie: Brabanthallen, 's Hertogenbosch

Adres: Diezekade 2
Postcode: 5222 AK
Plaats: 's-Hertogenbosch
Land: Nederland


Tijdens deze 51e editie van Indoor Brabant kunt u genieten van prachtige en veelzijdige paardensport. Indoor Brabant is een groots internationaal indoor concours dat jaarlijks plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch. Diverse dressuur- en springrubrieken worden hier verreden op nationaal en internationaal niveau. Dit jaar wordt de nieuw gebouwde hal in gebruik genomen en is Indoor Brabant onderdeel van de Rolex Grand Slam of showjumping!

Indoor Brabant is een evenement voor jong en oud en biedt een variƫteit aan paardensport gecombineerd met entertainment.

Indoor Brabant 2018Het evenement

FEI Wereldbekerwedstrijden dressuur 2018, West Europese league op 10 en 11 maart.

Indoor Brabant is een groot indoor concours. Zowel springrubrieken als diverse dressuurrubrieken worden tijdens dit sportieve evenement verreden, waaronder de Wereldbekerwedstrijd Dressuur en de vijfsterren springwedstrijd de Rolex Grand Prix, vanaf deze editie onderdeel van de Rolex Grand Slam of Showjumping.

Tijdens Indoor Brabant vindt jaarlijks ook de prijsuitreiking van de Ruiter van het Jaar plaats en dit jaar is dit niemand minder dan Harrie Smolders! Natuurlijk weten ook in 2018 vele standhouders het evenement ook weer te vinden, zodat er, naast hele mooie sport, ook op culinair en lifestyle gebied weer van alles te beleven valt.

Koop hier uw kaarten


 

Kaart/route

kaartjePlan route