Agenda

Evenement aanmelden

Augustus

10 aug 2018 t/m 18 aug 2018 KWPN Kampioenschappen

Locatie: KWPN Centrum, Ermelo

De KWPN Kampioenschappen in Ermelo vormen het erepodium van de KWPN-fokkerij! Zeven dagen sport en fokkerij met het KWPN-paard in de hoofdrol. Alle vertrouwde onderdelen vinden een plek tijdens de KWPN Kampioenschappen. Maak kennis met het allerbeste dat het KWPN te bieden heeft: de mooiste veulens, indrukwekkende tuigpaarden, de beste merries en de toptalenten in de dressuur-, spring- en eventingsport. Meer...


Meer informatie


21 aug 2018 t/m 23 aug 2018 Tubbergse Men- en Ruiterdagen

Locatie: BWG Stables, Tubbergen


Menners en ruiters kunnen genieten van 3 prachtig, grotendeels over onverharde wegen, uitgezette tochten door het schilderachtige Twents/Duitse coulisselandschap.
Lange zandpaden, kleine landweggetjes en kronkelige bospaden voeren de deelnemers door bossen, over essen en langs heidevelden.
Meer...


Meer informatie


September

01 sep 2018 t/m 02 sep 2018 Polo & Country Fair

Locatie: Stal Lozeman, Putten

Dit jaar is de 5e editie van de Polo & Country Fair. Er zijn beide dagen polowedstrijden en op zaterdag een najaarsmarkt voor het hele gezin. Het terrein ligt op de Veluwe precies tussen Nijkerk en Putten.

In een ontspannen sfeer kunnen toeschouwers rondscharrelen tussen de kraampjes, wat eten en drinken en uiteraard polo kijken, want zodra de eerste paarden het veld betreden wil iedereen een goede plaats op de strobalen bemachtigen om het beste uitzicht te hebben op de wedstrijd.

Meer...


Meer informatie


06 sep 2018 t/m 03 okt 2018 De Stormruiter

Locatie: WTC EXPO, Leeuwarden

De Stormruiter is een weergaloos theaterstuk over de eeuwige strijd
van de mens tegen het water, en over de bijzondere ontstaansgeschiedenis
van het unieke Friese paardenras. Meer...


Meer informatie


Oktober

11 okt 2018 t/m 14 okt 2018 Military Boekelo

Locatie: Teesinkbos

Military Boekelo-Enschede is een van de beste sportevenementen van de wereld. Elk jaar kent het startveld meerdere (Olympische) topcombinaties. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld. Meer...


Meer informatie