Agenda

Evenement aanmelden

Mei

24 mei 2019 t/m 26 mei 2019 NK Dressuur

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum


Zweetdruppels, liters water, nevelinstalaties, ventilatoren, programma wijzigingen en stromende regen waren de kenmerken van het NK Dressuur 2018.

Edward Gal werd Nederlands kampioen al moest hij de eerste proef in de stromende regen rijden met zijn krack GLOCK’s Zonik N.O.P. Een editie om niet snel te vergeten.

Voor 2019 is de nieuwe datum bekend, 24 t/m 26 mei. Diverse reden zoals het EK in Rotterdam het verschuiven van de Nations Cup en de vakantie tijd hebben de organisatie in overleg met de KNHS doen besluiten het NK eerder in het seizoen te verrijden.

Op vrijdag staat de Grand Prix op het programma in de hoofdpiste, als ook de eerste onderdelen van de Young Riders, Para Dressuur, U25. In piste 2 rijden de Children, Junioren, Lichte Tour en het ZZ-Zwaar hun eerste onderdeel. De zaterdag staat in het teken van de kleine finales, met als hoogtepunt de Grand Prix Special en Kür op Muziek van het ZZ-Zwaar, de Junioren en de Lichte Tour. Op zondag staat de Kür op Muziek op het programma voor de Para Dressuur, Young Riders, U25 en Grand Prix.
Meer...


Meer informatie


Juli

25 jul 2019 t/m 27 jul 2019 Paardendagen Driezum-Wâlterswâld

Locatie: De Nye Warf, Wâlterswâld


Dit jaar vindt de 30e editie van de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld plaats. Op vrijdag 26 juli is de paardenmarathon met deelnemers uit binnen- en buitenland. Een unieke menwedstrijd waar 11 fraai aangeklede hindernissen. Op zaterdag 27 juli is traditie getrouw de Boerendag te Wâlterswâld, de gezelligste familiedag van het jaar. Het programma van de Boerendag is zeer gevarieerd met vele attracties voor jong en oud.


Meer...


Meer informatie