Agenda

Evenement aanmelden

Februari

15 feb 2019 NRPS Hengstenkeuring

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum

Het NRPS organiseert jaarlijks haar hengstenkeuring, waar de nieuwe jaargang hengsten wordt geselecteerd. Een hengst wordt goedgekeurd als hij succesvol het hengstenselectietraject doorloopt. Als een hengst de twee selectierondes op de hengstenkeuring goed doorloopt, wordt hij doorverwezen naar de Hengstenshow op 10 maart 2019. In de tussentijd dienen er enkele veterinaire onderzoeken plaats te vinden.
Meer...


Meer informatie


Maart

10 mrt 2019 NRPS Hengstenshow

Locatie: Nationaal Hippisch CentrumDe jaarlijkse Hengstenshow van het NRPS wordt op zondag 10 maart 2019 gehouden. Tijdens deze show zullen de nieuw aangewezen hengsten zich presenteren. Daarnaast is er een gevarieerd programma met dekhengsten die al actief zijn voor het NRPS. Deze hengsten worden aan de hand en onder het zadel gepresenteerd, waarbij ze bijvoorbeeld een kür op muziek of springparcours laten zien.
Meer...


Meer informatie


14 mrt 2019 t/m 17 mrt 2019 Indoor Brabant | The Dutch Masters

Locatie: Brabanthallen Den Bosch

Tijdens deze 52e editie van Indoor Brabant kunt u opnieuw genieten van prachtige en veelzijdige paardensport. Indoor Brabant is een groots internationaal indoor concours dat jaarlijks plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch. Diverse dressuur- en springrubrieken worden hier verreden op nationaal en internationaal niveau.Meer...


Meer informatie


Mei

24 mei 2019 t/m 26 mei 2019 NK Dressuur

Locatie:


Zweetdruppels, liters water, nevelinstalaties, ventilatoren, programma wijzigingen en stromende regen waren de kenmerken van het NK Dressuur 2018.

Edward Gal werd Nederlands kampioen al moest hij de eerste proef in de stromende regen rijden met zijn krack GLOCK’s Zonik N.O.P. Een editie om niet snel te vergeten.

Voor 2019 is de nieuwe datum bekend, 24 t/m 26 mei. Diverse reden zoals het EK in Rotterdam het verschuiven van de Nations Cup en de vakantie tijd hebben de organisatie in overleg met de KNHS doen besluiten het NK eerder in het seizoen te verrijden.
Meer...


Meer informatie