CHIO Rotterdam: winst voor Denis Lynch en Bas Moerings

/images/Bas Moerings 21062018.jpg
Bas Moerings en Fasther. Foto: Tabitha de Bie - Paard & Ponygids

Een goed begin is het halve werk moet de Ierse springruiter Denis Lynch gedacht hebben toen hij met de 10-jarige RMF Cadeau de Muze (v. Nabab de Reve) de openingsrubriek van het CHIO Rotterdam wist te winnen.

De combinatie had vandaag slechts 59.35 seconden nodig voor het 1.40m parcours en bleef daarmee als enige foutloos onder de 60 seconden. Lynch was vandaag niet de enige die een foutloze ronde wist neer te zetten, maar hij was wel de snelste gevolgd door de Braziliaan Luiz Francisco de Azevedo met HBR Dance. Maikel van der Vleuten reed de 8-jarige Beauville Z (v. Bustique) naar een zeer verdienstelijke derde plaats in iets meer dan 62 seconden.

Bas Moerings net even ‘Fasther’

In de tweede springrubriek van vandaag was het Bas Moerings die net even ‘Fasther’ was met de razendsnelle 8-jarige Vigo D’Arsouilles zoon met een omloop in minder dan 60 seconden.

De Ierse springruiter Matt Garrigan volgde op plaats twee met een omlooptijd van 60.72 seconden en de derde plaats was voor de Duitse combinatie Enno Klaphake en Ut Majeur de Brecey. Teddy van de Rijt eindigde op plaats vijf net achter zijn Amerikaanse collega en naamgenoot Teddy Vlock.

Bekijk hier alle uitslagen